(ver)huis op orde

 

Ervaringen en reviews

"Na het overlijden van mijn moeder kwamen er veel extra spullen in mijn huis. Anne Christine heeft mij toen geholpen mijn huis op te ruimen.

Anne Christine heeft een heel goed oog voor ordening en structuur. Heel enthousiast en doortastend begeleidt ze je heel goed in het ordenen. Ze helpt je bij het nemen van beslissingen maar ze dringt niets op. Ik ben heel erg blij met de hulp van (ver)huisoporde." 

(Sofie)


"Bij de verkoop van ons huis werd door onze makelaar geadviseerd het wat op te ruimen. Na 35 jaar bewoning is dat ook wel voorstelbaar. (...). onze hulp hierbij werd Anne Christine (AC). Een schot in de roos.

AC heeft een prettige rust om zich heen en kan door vragen op de juiste toon te stellen heel goed achterhalen hoe de klant in elkaar steekt. Die kennis vertaalt zij naar een systematische opruimronde in de geest van onze wensen. Bij ons was dat van de zolder langzaam naar beneden. Daar verzamelden de spullen waardoor het huis verkoopklaar was.

Vervolgens zijn die spullen weer systematisch verdeeld in: kinderen, nieuwe huis, nieuwe tweede huis, kringloop en afval.

Het hele proces waar wij heel erg tegenop zagen is eigenlijk in een vloek en een zucht verlopen  - hoewel door de begeleiding van AC is er geen vloek gevallen."

(Koen)


"OMG die vrouw is een wonder!"

(Helen)