(ver)huis op orde

 

Ervaringen en reviews

"AC is een parel. Ze werd mij aangeraden door Mirjam en ze wist van aanpakken. En hoe! Mijn huis was in al die jaren dichtgeslibd, vooral met boeken en zij hielp mij geweldig met het op orde brengen van de boekenkasten. Uitgelezen? Nooit meer gaan lezen? Weg ermee! En de dierbare boeken keurig op alfabet van auteur in de kasten. Fantastisch. Nu kan ik al mijn boeken weer vinden. En hetzelfde voor mijn kleding. En die andere kasten vol overbodige en vergeten troep. Ik kan niet anders dan AC warm en van harte aanbevelen."  

(Flip)


"Na het overlijden van mijn echtgenoot heeft Anne Christine een kelder van groot formaat waar jaren lang veel opgeslagen werd totaal gereorganiseerd. Dit is een enorme klus geweest!

Ook de rest van onze woning is grondig aangepakt, met haar inzicht gevoel voor ordenen en in overleg met mij ben ik zeer tevreden over haar handelen!
Ook de service naar het groot vuil is perfect geregeld.
Zij heeft een hoge score bij mij en onze dochters behaald!"
(Louise)


"Anne Christine is heel belangrijk voor mij geweest in een hele verdrietige periode. Zonder haar had ik het opruimen en leeghalen van ons huis, na het plotseling overlijden van mijn partner, niet zo goed en op een voor mij zeer fijne en waardige wijze kunnen doen.

Anne Christine heeft mij vanaf dag één heel fijn begeleid, geadviseerd en geholpen in het nemen van beslissingen. En die waren soms heel moeilijk en emotioneel, want wat gaat mee naar de nieuwe woning en wat kan er weg. In dat proces is zij ijzersterk. Daarnaast is de wijze waarop zij op een snelle manier orde schept in je huis en overzicht houdt bewonderenswaardig.

Dat was voor mij ook de reden om haar te vragen mij ook te helpen tijdens het uitpakken van de verhuisdozen en het inrichten van mijn nieuwe woning."

(Mirjam)


"Na het overlijden van mijn moeder kwamen er veel extra spullen in mijn huis. Anne Christine heeft mij toen geholpen mijn huis op te ruimen. Anne Christine heeft een heel goed oog voor ordening en structuur. Heel enthousiast en doortastend begeleidt ze je heel goed in het ordenen. Ze helpt je bij het nemen van beslissingen maar ze dringt niets op. Ik ben heel erg blij met de hulp van (ver)huisoporde." 

(Sofie)


"Bij de verkoop van ons huis werd door onze makelaar geadviseerd het wat op te ruimen. Na 35 jaar bewoning is dat ook wel voorstelbaar. (...). onze hulp hierbij werd Anne Christine (AC). Een schot in de roos.

AC heeft een prettige rust om zich heen en kan door vragen op de juiste toon te stellen heel goed achterhalen hoe de klant in elkaar steekt. Die kennis vertaalt zij naar een systematische opruimronde in de geest van onze wensen. Bij ons was dat van de zolder langzaam naar beneden. Daar verzamelden de spullen waardoor het huis verkoopklaar was.

Vervolgens zijn die spullen weer systematisch verdeeld in: kinderen, nieuwe huis, nieuwe tweede huis, kringloop en afval.

Het hele proces waar wij heel erg tegenop zagen is eigenlijk in een vloek en een zucht verlopen  - hoewel door de begeleiding van AC is er geen vloek gevallen."

(Koen)


"OMG die vrouw is een wonder!"

(Helen)


"Iedere keer als ik mijn kantoor in liep dacht ik: Wat is het toch een bende…
Ik wilde het wel anders maar wist niet waar te beginnen…
Maar hulp hiervoor zoeken… dat doe je toch niet… dat moet ik toch zelf doen?? Ik schaamde me ook wel een beetje.
Uiteindelijk toch de hulp van Anne Christine ingeroepen. Dat had ik veel eerder moeten doen… Anne Christine heeft me geweldig geholpen.
Ze heeft me geholpen met het uitzoeken, wat blijft wat kan weg. Maar ook met structuur aanbrengen. Waardoor het ook een duurzame oplossing biedt. Ik kan het iedereen aanraden!"

(Pien)